یادگیری یک فریم ورک PHP مانند لاراول:
چگونه طراحی سایت را شروع کنیم و طراح سایت شویم؟
نوامبر 18, 2020
طراحی سایت با وردپرس
طراحی سایت با وردپرس
نوامبر 21, 2020

نکات مهم و اساسی در طراحی سایتهای شخصی

طراحی سایت شخصی

طراحی سایت شخصی

 

طراحی سایت شخصی

 

نکات مهم و اساسی در طراحی سایتهای شخصی ،امروزه با پدید آمدن شبکه های اجتماعی گوناگون نیاز به داشتن سایت های شخصی کمتر شده است. گرچه شبکه های اجتماعی و تارنگار ها میتوانند برای افراد به عنوان یک معرفی کننده آنلاین باشند، ولی داشتن یک وب سایت شخصی تحت گستره اینترنتی مختص فرد، برای کسانی که احتیاج به سایت شخصی دارند، سودمند تر میباشد.در شبکه های اجتماعی یا تارنگار ها ، گرافیک یا چهره ثابت و غیرقابل تغییر است یا از امکانات گرافیکی محدودی برای دگرگونی ها جزئی گرافیک استفاده می شود مهمترین مسئله ای که در یک سایت شخصی حائز اهمیت است، قالب و گرافیک قشنگ و جذاب سایت میباشد. گرافیک و قالب سایت شخصی باید با توجه به روحیات، تخصص ها و اهدافی باشد که فرد مطابق با آنها تقاضا طراحی خویش را داده است. شکل قالب میتواند بر پایه عکس فرد و یا مقوله کاری وی باشد.

 

در ادامه مطلب تصمیم داریم در رابطه با ویژگی ها و امکانات سایت های شخصی بیشتر صحبت کنیم با ما همراه باشید در سایت زارا کد

ویژگی های سایت شخصی :

 

در کامیابی طراحی سایت شخصی خاصیت های زیادی  مطرح است. سایت های طراحی شده با توجه به گونه مصرف و کاربردی که دارند و هدفی که برای آن طراحی شده اند خاصیت های ویژه خویش را دارند. ما اینجا به چندی از آنها اشاره میکنیم :

ریسپانسیو بودن در طراحی سایت شخصی:

با گسترده و فراگیر شدن به کارگیری تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها برای وب گردی و گشت وگذار در فضای مجازی، ریسپانسیو و بازتاب گرا بودن از ملزومات سایت های امروزی میباشد. حدود 50 درصد از کاربران از موبایل و تبلت برای نگریستن سایت ها بهره‌گیری میکنند و در صورتی که قالب سایت شما در موبایل و تبلت خوب نمایش داده نشود کاربران بسیاری را از دست خواهید داد .

انعطاف پذیری در طراحی سایت شخصی:

سایت های شخصی باید به نحوی طراحی و پیاده سازی شوند که کاملاً با نیاز کاربر متناسب بوده و بسته به هدفی که برای آن طراحی شده اند پاسخگوی همه نیازهای کاربر باشند.

مدیریت راحت سایت های شخصی:

یکی از ویژگی های مهمی که در طراحی سایت شخصی باید به آن ها توجه بیشتری شود قسمت مدیریت سایت های شخصی میباشد. این مدیریت باید بسیار ساده و در عین حال کاربردی نیز باشد. در سیستم های مدیریت محتوای آماده عمدتاً این مسئله رعایت نشده و مدیر سایت با فضای مدیریتی وسیعی در تعامل است که از اکثر امکانات هرگز استفاده نخواهد کرد.

هزینه ی پایین تر طراحی سایت شخصی:

یکی از تفاوت هایی که طراحی سایت اختصاصی شخصی با دیگر سایت های شرکتی، فروشگاهی و تجاری دارند قیمت و هزینه زیاد پایین آن ها است. سایت های شخصی در عین حال که هزینه پایینی دارند امکانات زیادی نیز در اختیار ما قرار میدهند.

 

نکات اساسی در طراحی سایت شخصی

  • اصلی‌ترین منوهای وب سایت دربرگیرنده بیوگرافی، راه‌های تماس، خدمات، آموزش یا مقالات را در تارنما شخصی خویش درج نمایید.
  • قالب سایت خیلی پیچیده نباشد و کاربر به راحتی وارد بخش های مورد نظر شود
  • سایت شخصی نباید رنگ‌بندی خیلی سرد و بی روح، یا خیلی پر رنگی داشته باشد. رنگ‎های بهره‌گیری شده در عکس‌ها و منوها، باید متناسب با گویه کاری صاحب سایت انتخاب شوند.
  • اطلاعات تماس در جای مناسب و دسترس کاربران، قرار بگیرد.
  • حتما در وب‌سایت شخصی، آدرس و آیکن شبکه‌های اجتماعی درج شوند. کاربران درآدرس وب‌سایت می‌توانند صفحه‌های شخصی شما در Social Media ها را نیز، دنبال کنند.
  • بخشی از سایت به درج نگرش و نظرات افراد، تخصیص داده شود. این باره به بهبود سئو وب سایت و جایگاه آن در موتورهای جستجو نیز، کمک شایانی خواهد کرد.
  • محتوای تصویری و متنی جذاب و در عین حال ساده، در بخش‌های گوناگون سایت قرار داده شوند. جذابیت برای کاربران منجر به توقف ایشان در سایت، مراجعه دوباره جهت بازدید آن و برقراری پیوستگی اغلب با مالک سایت شخصی خواهد شد.

 

نکات مهم و اساسی در طراحی سایتهای شخصی

امکانات طراحی سایت شخصی :

در طراحی سایت شخصی میتوان از امکانات زیر به نسبت نیاز و کاربرد سایت استفاده کرد:

– اطلاعات تماس ( شماره ، آدرس ، نقشه ، آدرس ایمیل و . . .)

– آپلود سنتر سایت

– اخبار

– مقالات

– لینک دوستان

– رزومه و در ارتباط با ما

– rss feed

– امکان درج کامنت برای بازدیدکنندگان

– نگارخانه تصاویر

– فرم تماس با ما

-مدیریت کاربران

-خبرنامه ایمیلی و پیامکی

-نظرسنجی

منطبق بر اصول سئو سایت

و . . .

 

نکات مهم و اساسی در طراحی سایتهای شخصی

 

مزایای داشتن یک وب‌سایت شخصی چیست؟

امروزه افراد برای شناسایی و ارائه مشخصات خود، به‌جای نگارش عدد تلفن و آدرس بر روی برگه یا چاپ کارت ویزیت، از آدرس وب‌سایت شخصی‌شان استفاده می‌کنند. وب سایت‌ شخصی بهترین راه جهت به اشتراک گذاشتن افکار و نظرات در دنیای دیجیتال است. وب‌سایت در ساحل شناسایی شخص می‌تواند روش مناسبی در برقراری پیوستگی باشد. سایت‌های شخصی، جهت کاربردهای متفاوتی ایجاد می‌شوند که درادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

 

کاربردهای وب سایت شخصی:

• رزومه آنلاین:

با ایجاد یک وب سایت شخصی، شناسایی پیشه و تخصص خویش را حرفه‌ای نشان دهید. سوابق کاری و تحصیلی، تقدیرنامه‌ها و گواهی‌نامه‌ها و هر موضوعی که در آن حرفی برای گفتن دارید را در سایت شخصی‌‎تان درج کنید. یک سایت شخصی که دامنه آن نیز به نام شماست. این رزومه آنلاین و به‌روز، می‌تواند در هر جایی از گیتی موقعیت‌های شغلی متفاوتی برای شما ایجاد کند. بهترین روش برای تاسیس یک تارنما شخصی با وردپرس می باشد که امروزه بسیار رونق پیدا کرده است.

•پورتفولیو (Portfolio):

نویسندگان، افراد سرشناس مانند بازیگران تئاتر و سینما، نقاشان، هنرمندان و… با داشتن یک وب سایت، علاوه بر ارائه بیوگرافی می‌توانند یادبود ها خویش را نیز در معرض دیدن همگان، نشان دهند. آگاهی از جدیدترین خبرها و اتفاقات در حیات کاری و شخصی ایشان، علاوه بر افزایش شهرت یک گونه تبلیغ آنلاین نیز محسوب می‌شود.

•وبلاگ شخصی:

وب سایتی شخصی برای درج نظرات و عقاید، سفرنامه‌ها و تجربه‌هایی که در طول سفر و یا زندگی برای شما رقم خورده است. وبلاگی با دامنه ثبت‌شده به نام صاحب سایت، از بهترین وب سایت های شخصی است که تصویر‌سازی نکوداشتن از مالک آن، در ذهن کاربران برپایی می‌کند. در یک تارنگار می‌توانید امکان گفتگو با کاربران را نیز قرار دهید و در تعامل با آنها باشید. در این حین می‌توانید با کاربرد از دانسته‌ها و تجربیات سایرین به سطح نزاکت خویش نیز بیافزایید.

• انتشار مقالات و ترجمه‌ها:

از سایر کاربردهای وب سایت‌های شخصی، ارائه مقالات و ترجمه‌ها است. مقالات علمی تحقیقاتی و ترجمه‌های تخصصی در گویه کاری خود را در سایت شخصی و دسترس عموم قرار دهید. این طریق علاوه بر افزایش بازدید سایت با کلمه‌های کلیدی مرتبط، معرف خوبی برای شما خواهد شد.

• آموزش:

یک سایت شخصی می‌تواند فضایی مناسب برای ارائه آموزش‌ در زمینه‌های متفاوت، به مخاطبان باشد. چنانچه در رشته‌هایی مانند نقاشی، آشپزی، موسیقی، طراحی سایت و… تخصص دارید با راه‌اندازی وب‌سایت شخصی با نام خود، می‌توانید مهارت‌هایتان را به دیگران نیز آموزش دهید.

 

نکات مهم و اساسی در طراحی سایتهای شخصی

 

مزایای سایت شخصی در سنجش با شبکه های اجتماعی:

 

  • در یک وب‌سایت شخصی امکان به کارگیری قالب‌های متفاوت با رنگ‌بندی دلخواه وجود دارد. سفارشی‌سازی صفحات سایت شخصی که بدست طراح یا قالب‌های آماده مشابه وردپرس و جوملا راه‌اندازی می‌شوند، به‌راحتی امکان‌پذیر است. در روبرو امکان ویرایش و شخصی‌سازی دلخواه قالب، منوها و دکمه‌های موجود در صفحات اجتماعی افراد مشابه اینستاگرام، لینکدین، فیسبوک و… وجود ندارد.

 

  • شبکه‌های اجتماعی به طور صد‌در‌صد قابل اعتماد نیستند، در صورتیکه یک وب‌سایت به اعتبار پیشه و تخصص شما، می‌افزاید. صفحات شخصی در اینستاگرام یا توییتر می‌توانند در  آدرس سایت شخصی به شناسایی بیشتر شما کمک کنند. اما به‌صورت حرفه‌ای نمی‌توانند جایگزین سایت شخصی شوند. به راستی درج آدرس شبکه‌های اجتماعی در بخشی از تارنما شخصی شما، مکمل اطلاعات مندرج در آن خواهند بود.

 

  • با داشتن یک وب‌سایت و ثبت دامنه‌ به اسم خود، می‌توانید پرسنال برندینگ (Personal Branding) ترتیب دهید. بهترین وب‌سایت‌های شخصی، تبلیغ و ترویج خدمات افراد را نشان دهند. داشتن یک سایت شخصی آنلاین و پویا علاوه بر رزومه آنلاین، برای صاحب آن برند سازی خواهد کرد. برآیند اینکه این برندسازی شخصی فرصت‌های شغلی و حرفه‌ای بیشتری متناسب با چیرگی شخص برپایی خواهد کرد.

 

  • در ساحل تارنما شخصی خود می‌توانید از مکاتبات با کاربران و بازدیدکنندگان تحت ایمیل اختصاصی نام سایت نیز بهره‌مند شوید. ارسال و دریافت ایمیل تحت نام شما می‌تواند تصویرسازی بهتری در ذهن مخاطبان سپریدن دهد. تکرار این اسم به بازبینی زمان خدمات و ویژگی‌های شما را به برندی اختصاصی تبدیل خواهد کرد.

 

  • امکان فیلتر و قطع شدن شبکه‌های اجتماعی بر پایه شرایط سیاسی منطقه‎های جغرافیایی متفاوت هستی دارد. در صورتیکه شما به‌عنوان مالک سایت شخصی‌تان، تصمیم‌گیری درباره قطع یا وصل بودن وب‌سایت، نگریستن یا عدم دسترسی آن در هر روز یا ساعت را به دلخواه انجام ‌دهید.

 

  • با یک وب‌سایت شخصی و درج محتوای پسندیده متن و تصویر در آن، معرفی خود را به موتورهای جستجو حرفه‌ای‌تر انجام دهید. در ضمن برای تبلیغ اغلب خدمت، محصول، تخصص یا پیشه خود در این تارنما شخصی، می‌توانید از خدمات سئو یا تبلیغات در گوگل (GoogleAds) هم استفاده کنید. ولی این ابزار و امکان استفاده از آنها در شبکه‌های اجتماعی هستی نخواهند داشت و تنها می‌توانید از طریق افزایش Follower های آن به شهرت صفحه شخصی‌تان بیفزایید.

 

نمونه سایت شخصی

لوگو دیاموند


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /whmDisk/hdd1/zaracode2/public_html/wp-content/themes/zaratheme/includes/content-single.php on line 286
آزیتا قلیپور